Omgeving

In de omgeving van onze B&B zijn tal van mogelijkheden om te bezichtigen of actief bezig te zijn.

 

Op ons eigen terrein kunt U jeu de boules spelen, hebben we een biljartgolfbaan en kunt U beugelen. Ook kunt U heerlijk picknicken in ons park.

 

Uiteraard zijn er de grotere pretparken zoals de Efteling , op slechts 5 kilometer, of safaripark de Beekse Bergen. Maar er zijn ook nog meer dan voldoende kleinere bezienswaardigheden, op Uw kamer hebben wij verschillende folders voor U klaar liggen zodat U zelf kunt kijken wat het best bij U past.

 

Een dagje shoppen kan in het gezellige 's 's-Hertogenbosch maar ook Breda en Tilburg zijn allebei op slechts ong. 15 kilometer afstand. Ook de vestingstadjes Heusden of Woudrichem zijn zeker de moeite waard om te bezoeken.

 

Wilt U actief bezig zijn dan kunt U Brabant op de fiets ontdekken, onze B&B sluit aan op een fietsknooproute en tijdens deze route's kunt U ook aanleggen op de gezellige Brabantse terrasjes. Ontspannend een partij golfen dat kan op Golfpark de Efteling, slechts 2 kilometer van onze B&B gelegen.

 

Wilt U de natuur in dan liggen de Loonse en Drunense duinen en natuurreservaat de Biesbosch vlakbij. Bij de Biesbosch kunt U ook een bootje huren voor een gezellig dagje varen.